Vic3 - Çıkış Öncesi Ekran Görüntüleri
#26
Karakter portreleri hoş duruyor. Yaşam standardı ihtiyaçların ne kadar temin edildiğine bağlı olarak belirlenecektir diye tahmin ediyorum. Devlet dini diye belirtildiğine göre Victoria 2'dekinin aksine dinlerin kozmetik harici bir işlevi olacaktır. GSYİH de sanayi puanının yerini tutuyor muhtemelen, bu değişiklik en çok da sanayileşmemiş fakat büyük bir tarım ekonomisine sahip ülkelere (Çin, Hindistan devletçikleri) yarar. Afrika haritasında Etiyopya'nın bölünmüş olması dışında bir değişiklik görünmüyor, daha fazlasını bekliyorum açıkçası.

(22-05-2021, 19:12)isocuk : Steam sayfasındaki görsellerde büyük güç Osmanlı. Ama benim dikkatimi çekense İngiltere'nin 1. değil 2. büyük güç olarak görünmesi aynı görsellerde.

Birinci güç Rusya olabilir.
IbnE9P2.gif
[+] 1 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cevapla
 


Bu Konudaki Yorumlar
Vic3 - Çıkış Öncesi Ekran Görüntüleri - Yazar: Attila the Hun - 22-05-2021, 19:15



Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.