(23-05-2021, 18:04)Attila the Hun : Şirketler kâr amaçlıdır, sırf inat ettikleri için potansiyel kâr kapılarını kapatan duygusal oluşumlar değildir. Ayrıca yüz binlerce Türk'ün oynadığına hangi kaynaktan ulaştığını merak ettim.
Dostum ilk olarak cümlemde 'belki 100 binlerce Türk oynuyor bu oyunları' yazmışım burada mübalağa yaptım ikinci olarak bence inat ediyorlar çünkü başka açıklaması yok ülkemizdeki bu oyunların kitlesi gayet büyük ama herhalde bunlar zaten oyunları alıyor diye ilgilenmiyorlar mı bilmiyorum ama bence çok ayıp ediyorlar Türk kitlelerine.
(23-05-2021, 18:10)yafeshan : (23-05-2021, 18:04)Attila the Hun : Şirketler kâr amaçlıdır, sırf inat ettikleri için potansiyel kâr kapılarını kapatan duygusal oluşumlar değildir. Ayrıca yüz binlerce Türk'ün oynadığına hangi kaynaktan ulaştığını merak ettim.
Bu soruya ek olarak pdx oyunlarini en fazla korsan oynayan ulkelerden biri de olabiliriz
Dostum doğrudur ülkemizde genel olarak crack fazla zaten başka firma olsa yüzüm varmaz böyle istemeye ama paradoxun Türk kitlesi bence oldukça büyük ve bizleri düşünmemeleri geçekten çok üzüyor.
(23-05-2021, 18:32)Enesrar : (23-05-2021, 17:24)EmreAydn : Arkadaşlar malumunuz paradoxun biz Türklere garezi var. Oyunlarını belki de yüz binlerce Türk oynuyor ama inatla bizim için bir dil desteği sağlamıyor. Bu oyunda sağlarlar mı hiç umudum yok. Lütfen bir şey yapıp yani ne biliyim paradox forumda post açıp 10 binlerce kez mi beğenelim yoksa mail adreslerini yağmura mı tutalım bilmiyorum ama bu oyuna artık Türkçe ekletelim. Gerçekten artık ayıp ediyorlar.
Paradoxun garezi olmadığını vampires bloodlines 2 nin steam sayfasına bakarak öğrenebilirsin.
Galiba ölmeden önce ilk ve büyük ihtimalle son kez bir paradox oyununu resmi Türkçe desteğiyle oynayacağım. Ama görüşüm halen değişmedi bence bizi sevmiyorlar.
(23-05-2021, 19:14)He be : Europa universalis 4'e steamden bakalım. 63 bin inceleme var. 9500'ü Türkçe inceleme. Neredeyse 6da1'i Türkçe. Hâlâ Türkler korsan oynuyor. Orjinal satın almıyor, paradox niye korsancılara Dil desteği versin demeyin lütfen! Paradoxdan daha paradoxcu bir kitle var, TR dil desteği istiyoruz deyince hemen savunmaya geçiyor bu durumu.
Ve cidden soruyorum. Koskoca firma için oyuna Türkçe dilini eklemek ne kadar zor olabilir? Gerçi Türkçe eklenmesine önce Türkler karşı çıkıyorken niye eklesinler ki?
Sonuna kadar katılıyorum.
(23-05-2021, 19:24)Enesrar : Adamlar ön yargılı olsa ya da nefreti buna koymazlardı.
garipler o kadar destek oluyor oyunlarımızı oynuyor bir oyunada ekleyelim dediler galiba bundan sonraki oyunlardada eklerseler başta victoria 3 olmak üzere ölümüne savunurum ama şuan için hala içimde şüphe var.