Sohbet: Panzer Campaigns - Genel Sohbet: Ordu Karargâhı
(28-05-2021, 17:11)Yasin Ahmet :
(28-05-2021, 16:37)Henri : Üç tane sorum olacak. Birincisi bazen tur geçtiğimde "corps attachments available" ya da benzeri bir şey - şu anda hatırlamıyorum - yazıyor. Bunun anlamı nedir? Ne işe yarar? Ne yapmam gerekir?

İkincisi, konum isimlerini sürekli göstermesi için ne yapmam gerekiyor? Basılı tutunca görünüyor ama çekince kayboluyorlar.

Üçüncüsü de, savaş sisini nasıl kapatırız? Ben genellikle iki tarafı da kontrol edip simülasyon tadında kendi çapımda takılıyorum. Bildiğim kadarıyla sis kapatılabiliyor, yani düşmanları, asker sayılarını ve durumlarını görebiliyoruz. Bunu nasıl yapıyoruz?

Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

1- Birliklerini tümen ve benzeri karargahlara tekrardan atıyabiliyorsun. Bunu yaptığın zaman örneğin 100 altıgen uzaktasın, A karargahı ve B karargahı var ancak A karargahının bir birliği B karargahında ve çook uzakta. Bu yüzden saat 0:00'ı gösterdiğinde uzak olan A birliğini B karargahına aktarabilir ve Low Ammo, Out of Command gibi olaylardan sakındırabilirsin.

2- Konum isimlerini gösterme tuşuna basılı tutarken taskbara bas, restarta kadar sürekli görülür olacaktır.

3- Oyun başlarken başlatan taraf Fog of War'ı açabilir veya kapatabilir, sonradan kapatmak mümkün değil. Oyunun son turu bittikten sonra fog of war kapanır, böylece düşmanın son durumunu görebilirsiniz.

Bu atama olayını nasıl yapıyoruz?
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Panzer Campaigns - Genel Sohbet: Ordu Karargâhı - Yazar: Henri - 28-05-2021, 18:09

Konuyu Okuyanlar: 50 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.