01-06-2021, 16:56
Benim ilk deneyimimdi. St mplerinde öğrenmeye başladığım oyunlara bir yenisini eklemiş oldum. Çoğu zaman erken oyunda harikalar yaratsam da 4. tierden sonrasında faciaya doğru sürüklendim genelde. En büyük dezavantajı kartların içeriğini bilmediğim için sürekli kart tanımı okuyup karar vermeye çalışmak ve bu süre içerisinde yetiştiremeyip eksik veya yanlış oynanmış bir deste ile sonraki rakibimle karşılaşmak oldu.
Diğer oyuncuları izlerden aramızdaki profesyonellere hayranlıkla baktım diyebilirim. Tüm kartları olabildiğince efektif kullanarak kombo üzerine kombo yapanlar, devasa güçte kartlar oluşturanlar, faker seviyesinde kandırmacalar uyarlayanlar, kale gibi deste kuranlar derken pek çok defa izlemekten daha çok zevk aldım.
Tüm oyunculara teşekkür ederim.
Son olarak, Duman Delenda Est!
Diğer oyuncuları izlerden aramızdaki profesyonellere hayranlıkla baktım diyebilirim. Tüm kartları olabildiğince efektif kullanarak kombo üzerine kombo yapanlar, devasa güçte kartlar oluşturanlar, faker seviyesinde kandırmacalar uyarlayanlar, kale gibi deste kuranlar derken pek çok defa izlemekten daha çok zevk aldım.
Tüm oyunculara teşekkür ederim.
Son olarak, Duman Delenda Est!