Blog: 31/01/2019 - Forum Makaleleri #12: Eski Dostlara Veda
Kimilerimiz için gençliğimizin en güzel vaktinde bize ev sahipliği yapan yerdi. Multiplayer oyunlardan, warband bahar şenliklerine, hikayelerden, ekran görüntûlerine kadar paylaşım bol, bilgisi olan insan sayısı fazlaydı. Supreme Ruler oyununa ben yardimci olmuştum . O derece diyebilirim. Strateji oyunlari arasinsa niche kalan paradox yapimi eserler her alandan insanlarin gelip katkida bulunmasiyla belki de bu site sayesinde Turkiyede daha cok kitleye sahip olabildi. Eskiden yasadigim yerlere gitsem belki bu kadar üzülmezdim. Son zamanlarda ama bahsedildigi gibi eksiklik mevcuttu. Tempus fugit... Yine de bir çok güzel anı için herkese tesekkur etmek isterim. Gençliğimiz oradaydı.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
31/01/2019 - Forum Makaleleri #12: Eski Dostlara Veda - Yazar: Kaanka - 04-06-2021, 01:44

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.