Alternatif tarih bu Duman, Fransa'nın İspanya'yı yediği bir alternatif tarih. Bırak da Osmanlı oyuncusu Fatih'in denemesini gerçekleştirsin. Eğer ben İtalya'yı yutsam bana çok faydası olmazdı, ama dost bir İtalya çok daha fazla işe yarar. Bu arada dostluğa yanaşan ben değilim, ikna edilen benim. İtalya birçok kez senin agresifliğinden bahsetti ve birçok kez yardım istedi, ben de başlarda hayır desem de sonunda kabul ettim. Yani ben değilim şunla bunla dost olayım diyen. Ben oyuna geldiğimde Kırım ile müttefikti Osmanlı, onu aldım devam ettirdim elimden geldiğince ama Kırım'ı 2 tane Osmanlı bile kurtaramaz bölünmekten. Artık aramız biraz limoni Kırım ile bundan sonra çünkü kendisine bile faydası yok Kırım'ın. İttifakım kaldı mı başka? İtalya ile müttefik bile değiliz daha... Eğer Avrupa devletleri bu kadar düşmansa sana kendinde aramalısın nedenini, tek tabanca takılan Osmanlı'da değil.
Edit: Bak hala ordasın, Rusya'yı çöpe çevirdin Rusya bile olamadı. Sen değil misin hep "denge politikası izliyorum" diyen, e ben de o oyunda denge politikası izledim çünkü agresifliğin kelime anlamını bile öğütmüştün o oyunda.
Edit: Bak hala ordasın, Rusya'yı çöpe çevirdin Rusya bile olamadı. Sen değil misin hep "denge politikası izliyorum" diyen, e ben de o oyunda denge politikası izledim çünkü agresifliğin kelime anlamını bile öğütmüştün o oyunda.