Sohbet: Kültür Sohbetleri #11: Yalnızlık
Yalnız olan kişileri yakından tanıdığım ve incelediğim oldu. Hatta bir ara kendimi öyle hissediyordum, cidden insanın içinde doldurulamayacak bir boşluk yaratıyor. Depresyon, stres ve benzeri durumları yakından deneyimledim, konudaki TEDx videosundaki kadın gibi stresten konuşamadığım zamanlar da oldu. Bence bu direkt olarak kişinin kişiliğinden ve atılgan ol(a)mamasından kaynaklı bir durum.

Kendimi yalnız hissettiğim zamanlarda aynı zamanda içine kapanık, her konuda umursamaz, ne olursa olsun diyen birisiydim. Şimdi kendime baktığımda daha mutlu ve etrafını sorgulayan, inceleyen bir insanım. Etrafında neler değişti derseniz, neredeyse hiçbir şey değişmedi. Sadece kişiliğim değişti ve bununla birlikte yalnızlık durumundan kurtuldum. Bence insanın tamamen içine kapanık olup, kendiyle bile barışık olamamasından kaynaklı bir sorun.
Space-Background.gif
[+] 1 üye Yasin Ahmet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Kültür Sohbetleri #11: Yalnızlık - Yazar: Sezar - 17-07-2021, 10:21
Kültür Sohbetleri #11: Yalnızlık - Yazar: Craetus - 17-07-2021, 18:28
Kültür Sohbetleri #11: Yalnızlık - Yazar: Yasin Ahmet - 17-07-2021, 18:30
Kültür Sohbetleri #11: Yalnızlık - Yazar: altnkurt - 18-07-2021, 17:56

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.