Sohbet: Kültür Sohbetleri #11: Yalnızlık
Eskiden olsa yalnızlığın güçlü yanım olduğunu söylerdim ancak yıllar içinde daha sosyal bir birey oldum. Bu da yalnızlığı çekilmesi güç bir hale getirdi. Zaman zaman gerçekten yalnız olabiliyorum ve bu üzüyor. Sevdiğim güvendiğim bağlandığım insanların arasında daha mutluyum.

Yalnızlık toplumun suçudur bence. Toplum insanlara kucak açtıkça kimse yalnız kalmayacaktır. Ancak toplum kendini kapalı kutuya dönüştürüp bazı kimseleri dışarıda bıraktığında istenmeyen yalnızlık durumu ortaya çıkıyor.

Mümkün olduğunca her sosyalleşme şansını değerlendirmek gerekiyor. İnsanlara açık kapı bırakıp fazla seçici olmamak lazım. Alçak gönüllü ve canayakın olmak da bir artı. Kendini insanlardan büyük gören veya farklı gören kişiler genelde daha yalnızdır.
Sic Parvis Magna
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Kültür Sohbetleri #11: Yalnızlık - Yazar: Sezar - 17-07-2021, 10:21
Kültür Sohbetleri #11: Yalnızlık - Yazar: Craetus - 17-07-2021, 18:28
Kültür Sohbetleri #11: Yalnızlık - Yazar: altnkurt - 18-07-2021, 17:56

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.