Türkiye Mihver Devletleriyle Savaşa Katılsaydı?
Şans eseri konuya denk geldim, baştan sona okudum.
Kafkasya'da tank yürütmek zor değil diyen arkadaş bırak Gürcistan'ı falan Türkiye'nin Doğusunu bile görmemiş herhalde. Gidip Kafkasya'yı gören bir adam böyle konuşmaz.
Batum'dan Tiflis'e tank tümeni sevk etmekten daha zor daha işkence bir şey varsa o da montla s.çmak falandır herhalde.
Zira bu tarihte bile Kafkasya'da yol namına bir şey yoktur. Türkiye'nin Doğusu gene son 20 senedir yol yatırımından Türkiye'de en çok faydalanan bölge olduğu için gayet rahatladı ulaşım ama orada bile nasıl desem ki yani Kars'tan Posof'a bir zırhlı ordu sevk edince o yapılan yol falan ne kadar sağlam kalır bilemiyorum.
Neyse, yorumuma gelirsek; savaşa girersek dedeleri Türkiye'nin batısındaki köylerde yaşayan insanlar olarak Batı Almanya ve Güney Kore gibi Amerikan yardımlarıyla şımarırdık, Doğudakileri de Ruslar Kırımskiy Tatarlara yaptıkları gibi Türkistan'a sürüp bölgeye Ermeni ve diğer dağlı kavmi yerleştirip adını da saçma sapan bir X Sovyet Cumhuriyeti yapardı.
Yani; iyi olmazdı.
[+] 1 üye hadjibaba nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Türkiye Mihver Devletleriyle Savaşa Katılsaydı? - Yazar: hadjibaba - 24-07-2021, 10:09

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.