Kendi mobile oyunumu yaptım (Soru sorabilirsiniz)
(10-08-2021, 14:54)baywatch06 : tebrikler

Teşekkürler :)

(10-08-2021, 15:07)Takeda Akane : Hala PC için birşeyler yapabilirsin. Bir çok indie geliştiricisi var öyle ama evet tek kişi olarak zor ama imkansız değil. Örneğin SpaceBourne oyununu yapan bir Türk ve tek kişi.

İleride böyle bir şeyi düşünüyorum hocam. Teşekkür ederim.

(10-08-2021, 15:48)korkusalan :
(10-08-2021, 15:07)Takeda Akane : Hala PC için birşeyler yapabilirsin. Bir çok indie geliştiricisi var öyle ama evet tek kişi olarak zor ama imkansız değil. Örneğin SpaceBourne oyununu yapan bir Türk ve tek kişi.
Kim bilir kaç yıl harcamıştır?

(10-08-2021, 15:48)baywatch06 : Samsung Game Launcher programınızı oyun olarak görmedi acaba bir güncelleme yapıp bu durumu düzeltebilir misiniz

Samsung Game Launcher'de gözükmeme sebebi sanırım oyunu yeni yayımlamam. Arama kutusuna yazınca da çıkmıyor çünkü oyun biliyorsunuz websitelerde olduğu gibi bunun da bir rank değeri var. Oyunu dün taze taze yayınladığımdan süre var. G. Play'de "Woziva" yazınca şu anlık çıkıyor bir de öyle dener misiniz rica etsem?

(10-08-2021, 15:49)Voidian : Ücretsiz alternatifleri varken Maya 3D gibi lisans gerektiren yazılımları tercih etmenizdeki sebep neydi? İleride sektörde çalışırsam sektör standartı programlarda tecrübem olsun mu?

Öğrenci sürümü kullanabilirsin öğrenim aşaması için. Ticari kullanıma geçtiğinde yani bir şirket seni işe aldığında crackli kullanıp kullanmadığını sormaz. İşini sağlam kazığa bağlayan bir şirket ise sana bir mail ve şifre verir o ücretli yazılımları ücretsiz kullanırsın bu şekilde.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Kendi mobile oyunumu yaptım (Soru sorabilirsiniz) - Yazar: serhatakgl - 10-08-2021, 18:22

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.