Medieval 2 encountered an unspecified error and will now exit
(15-08-2021, 17:29)korkusalan : bu konuyu sebebi buldum çok basit bi sebep (: Oyunun data ayarlarından bildiğiniz gibi diğer dervletleri açıyoruz.. Sorun budur.. Açmamalıyız. Oyunu kurallarına göre oynarsanız bu sorun çıkmayacaktır idda ediyorum

Bir sitede böyle bir mesaj buldum belki yardımcı olabilir

Dosyayı biliyorum descr_strat eskiden beri o dosyayı değiştiririm pek sorununu görmedim amaa yine de eski haline getirip deneyeceğim.

(15-08-2021, 17:29)korkusalan : bu konuyu sebebi buldum çok basit bi sebep (: Oyunun data ayarlarından bildiğiniz gibi diğer dervletleri açıyoruz.. Sorun budur.. Açmamalıyız. Oyunu kurallarına göre oynarsanız bu sorun çıkmayacaktır idda ediyorum

Bir sitede böyle bir mesaj buldum belki yardımcı olabilir

Malesef savede işe yaramadı.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Medieval 2 encountered an unspecified error and will now exit - Yazar: Koios - 15-08-2021, 18:17

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.