AAR: Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi
Hint savaşından daha fazla ekran görüntüsü almıştım ama düşük kalitede oldukları için paylaşmak istemedim. Zaten çekişmeli ya da heyecanlı bir savaş değildi. Her bakımdan üstün olarak saldırdık ve pek de uzun sayılmayacak bir süre zarfında Hintleri tarihin tozlu sayfalarına gömdük. Savaşı kazanalı bayağı oldu ama Tupi seferini erteledikçe erteledim. Şu sebeplerden ötürü:
  1. Onlarca askeri tek tek kontrol etmeye üşendim.
  2. "Bakalım teknolojide bana yetişebilecek mi?" diye merak edip daha çekişmeli bir savaş temenni ettim ama yapay zekâ hiç ümit vermiyor.
Fakat merak etmeyin, eninde sonunda kıtanın hâkimiyeti için peş peşe sefere çıkacağız.

Screenshot_891.png

"Spy's sappin' my Sentry!"

Screenshot_893.png

Bilim insanlarımız bize mühim bir görev verdi. Elimizdeki kaynaklarla kolayca tamamlayabiliriz.

Screenshot_893.png

Tamamladık da.

Screenshot_895.png

Uzun zamandır bu anı bekliyordum, artık kara yoluyla seyahat çok daha hızlı olacak.

Screenshot_894.png

Paramı türdaşlarımı öldürmek için değil, kâinatın sırlarını açığa çıkarmak için kullanacağıma ant içerim.

Screenshot_898.png

İnsanlığın gelişiminde bir adım daha attık.

Screenshot_902.png

Bir avuç para için gelecek vadeden bir gladyatörü harcayacak değilim. Bırakalım da biraz daha ünlensin.

Screenshot_903.png

Evvelden temizlediğimiz karlı bölgelerde bir barbar şehri peydah olmuş. Yeni eğittiğimiz Samurai birliklerimizi gönderelim de çağ dışı silahlarla kuşanmış barbarlar patır patır dökülsün.

Screenshot_905.png

Bizi diğerlerinden üstün kılacak yegâne unsur eğitimdir.

Screenshot_906.png

Da Vinci davetimizi kırmayarak ülkemize yerleşti ve atölyesini burada kurdu.

Screenshot_907.png

Artan nüfusu eğitmek giderek zorlaşıyor. Artık daha büyük eğitim kurumları lazım. Hadi, dünyanın imrenerek bakacağı bir ilim yuvası inşa edelim.

Screenshot_909.png

Bahsettiğim barbar şehrini askerlerin burnu kanamadan yok ettik.
IbnE9P2.gif
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi - Yazar: Sezar - 05-08-2021, 12:19
Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi - Yazar: Yasin Ahmet - 05-08-2021, 22:50
Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi - Yazar: Attila the Hun - 26-08-2021, 21:44

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.