Anket:  EU4 - Alternatif Multiplayer: 1. Hafta Görüş Anketi (Ağustos 2021)
BRUNEI
1- Sizce geçtiğimiz haftanın öne çıkan olayı neydi?
-Brunei ve majapahit arasında çıkan 20 yıllık savaş ve brunei'nin karada kaybedip denizde kazanmasıyla birlikte majapahitin pes edip teslim olması.( litvanyanın 2 kat fazla orduyla kazana saldırıp yenilmesi de olabilir)
2- Sizce geçtiğimiz haftanın öne çıkan ülkesi hangisiydi?
-Burgonya biraz fazla büyümüş ama Brunei olarak uzun süreli oyuncu savaşı yaşamasaydım onu gölgem altında bırakırdım.
3- Kendi ülkeniz adına konuşacak olursanız, başarıya ulaştırdığınız veya ulaştıramadığınız hedefleriniz nedir?
-İstediğim yerlerin çoğuna ulaştım ulaşmak istediklerim hakkında bilgi vermek istemiyorum.
4- Sizce bölgenizdeki en büyük tehdit hangi ülke?
-Bölgedeki en büyük tehdit Brunei'dir herkes ayağını denk alıp krallığımıza itaat etmeli.
[+] 3 üye Ladonen nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Alternatif Multiplayer: 1. Hafta Görüş Anketi (Ağustos 2021) - Yazar: Ladonen - 29-08-2021, 23:53

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.