Güzel bir oyun ama bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Oyunun harita tasarımını beğendim. Aslında lineer bir oyun ama açık dünya hissi vermeyi başarmışlar. Yaptığımız seçimler bir işe yaramıyor gibi gözüküyor. Yetenek ağacında bir tane yetenek çok güçlü olduğu için sürekli onu kullandım. Oyunun grafikleri çok iyi ve oyun boyunca herhangi bir bugla karşılaşmadım. Kozmetik ürünler güzel değil haritada o kadar araştırma yaptığıma değmedi. Her şeye rağmen oynarken çok eğlendim tavsiye ederim.
Tapınakçılar-Engizisyon çatışması Carl'ın ışın kılıcı ile şövalye ilan edilmesi gibi orta çağ temalı konular gerçek hikayede var mı? Yoksa bu oyun özelinde mi bilmiyorum Star Wars'a çok hakim değilim. Tek bildiğim filmdeki dark side geçme olayı onu da oyun boyunca işlemişler başka bir olayı yok mu bu Star Wars'un. Kötüler geliyor bizi yanlarına çekmeye çalışıyorlar onlarla çatışıyoruz sonra yanımızdaki npclerin aslında kötü olduğundan şüpheleniyoruz sonra yanıldığımızı anlıyoruz sonra bir gezegene gidip iyi bir jedi ve kötü bir cadı ile tanışıyoruz sonra anlıyoruz ki jedi kötüymüş cadı iyimiş. Jediyi öldürüp cadıyı iyi tarafa yanımıza alıyoruz sonra kendimizin iyi tarafta olmadığından şüphe ediyoruz sonra iyi tarafta olduğumuzu anlıyoruz sonra en baştan kötü sandığımız kişinin geçmişte iyi biri olduğunu öğreniyoruz onunla karşılaşınca onu iyi tarafa çekmeye çalışıyoruz bu sırada en kötü adam gelip (Darth Vader) iyi tarafa çekmeye çalıştığımız kişiyi öldürüp bizi kötü tarafa çekmeye çalışıyor sonra ondan kaçıp yanımızdaki iyi npcyi kurtarmaya çalışıyoruz tam ölecekken iyi tarafa çektiğimiz cadı hepimizi kurtarıyor en sonunda birbirimize bakıp biz ne kadar iyiyiz ya diyerek gülüyoruz.
(SON)