AAR: Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi
Screenshot_930.png

Vakti geldi, Tupi'ye savaş açıyoruz.

Screenshot_931.png

Çok geçmeden savaştaki ilk şehrimizi ele geçirdik.

Screenshot_932.png

Tupi ülkesinin kuzeyi. Tabii bu ekran görüntüsünü sırf bunu göstermek için almadım. Üstte görebileceğiniz üzere Sloop of War'um Trireme'e öldü.

Screenshot_933.png

Enteresan bir sansür olmuş.

Screenshot_935.png

Guapore düştü.

Screenshot_936.png

Piauy da onu takip etti.

Screenshot_937.png

Teknoloji farkından ötürü takdir edersiniz ki çok zorlanmadan ilerliyoruz.

Screenshot_944.png

"Sy Ara ne ara düştü?" diyerek düşmanlarımı donarak ölmeye mahkûm ediyorum.

Screenshot_945.png

Eski Hint başkenti Delhi nüfus bakımından başkentimiz Kyoto'yu geçti ve büyümesi duracağa benzemiyor.

Screenshot_946.png

Paraiba'nın düşmesiyle Tupi'de yalnız bir şehir kaldı.

Screenshot_947.png

Taubate'yi teslim alan askerlerimiz bu vesileyle Tupi uygarlığını yeryüzünden silmiş oldu.

Öncelikle bölümler (iletiler?) arasındaki zaman boşluğunu mazur görün, gerçek manada ağır bir mod olduğu için ara vere vere oynuyorum. Muhtemelen belirli bir ileti düzeni kuramam ancak oynadıkça ekran görüntüsü paylaşacağım. Bir de mesele şu ki ekran görüntülerinin boyutu giderek artmaya başladı. Oyunun içinden ekran görüntüsü alabiliyorum fakat gördüğüm kadarıyla kalitesi hayli düşük, özellikle de bu ekran görüntülerinden sonra gözünüze çamur gibi gelebilir. Bilemiyorum, galiba makul bir boyut adına kaliteden feragat etmem gerekecek.
IbnE9P2.gif
[+] 1 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi - Yazar: Sezar - 05-08-2021, 12:19
Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi - Yazar: Yasin Ahmet - 05-08-2021, 22:50
Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi - Yazar: Attila the Hun - 04-09-2021, 00:23

Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.