13-08-2015, 17:35
(13-08-2015, 17:22)Steafun : Arkadaşım oyun için yalan söylemek nedir? Senin bahsettiğin oyunun temeli yalan zaten. Ben bu oyuna zevk almak için giriyorum sonuçta kimse "ooo bak ne kadar büyümüş , pro oyuncu" demeyecek. BEST EUROPA UNIVERSALIS IV PLAYER IN TURKEY'den bir tumam aşağıda zaten şu gösterilen kibirler. Ülkelerin tarihsel olarak belli başlı düşmanları var bunları yok saymak imkansız. Sen Rusya ile CW'ye dalmazsan , Osmanlı Rusya ile Ally olursa. Bu oyunda hiç bir zevk felan kalmaz. Poyraz almış Osmanlı'yı halen daha Etiyopya ile uğraşıyor. 50-100 sene sonra oyun bitecek. Sanki dönüpte bu mp'ye bakacak insanlar. Ayrıca Propaganda felan diye tutturmuş ancak propagandalık bir durum yok. Danzig'i nasıl verdiğini görmesek yutturacaksın bize. Onu geçtim ben her türlüsüne karşıyım. Bu oyunda bana en büyük kazığı Hansa atmadı mı?
Arkadaş Fransa-Hansa'ya niye laf etmiyorsun, niye o kadar mantıklı geliyor sana? Onlar komşu değil mi? Almanya-Fransa historical rival değil mi? Şunun cevabını bir Allah'ın kulu veremedi bana ya. Şurada yaptığım tek şey bana karşı yapılan haksızlığı, oyunda herkesin yaptığı komşuyla müttefik olmayı bana karşı kullanmanızı engellemek. Ya anasını satayım İspanya-Portekiz-GB Fransa'ya karşı 100 yıl müttefik kaldılar, kolonileri paylaştılar, buna laf eden yok, Fransa-Hansa Avrupa'nın yarısını dostça parsellediler, buna laf eden yok, herkes tarafından tehdit edilen CW'ye tek kucak açan Rusya, herkes RERERERRÖRÖRÖ. Olayın net tanım ve özeti budur. Madem dengeli ittifaklarla güzel bir oyun oynamak istiyorsunuz, bundan böyle Avusturya'ya adam gibi oyuncu yerleştirinde CW Rusya ile müttefik olma uğruna Danzig'i vermesin.