Sohbet: Oyun Sohbetleri #8: Bedava Verilen Oyunlar
Açıkçası bedava oyun konusunda ölücü gibiyim, herhangi bir platformda bedava bir oyun dağıtılıyorsa, oynamayacak olsam bile alıyorum.

Epic Games, GOG ya da başka bir platformun dağıttığı bedava oyunlardan arada ilgimi çekenleri o an oynamak istiyorsam indirip bakıyorum, bazen de sonradan girer oynarım.

Para verip aldığım oyunlardan bile bazen oynamadığım oluyor. steamdb'nin calculatoründe Steam hesabımda 773 oyun olduğu gözüküyor ve 326 tanesini hiç oynamamışım. Muhtemelen oynadıklarımdan bir 100-200 tanesi kadarını da idlemaster'da aynı anda açtığım için oynadı gösteriyordur. Yani kısaca para verip ya da vermeden oyun alıyorum, bazı şeyleri oynamasam bile biriktirmeyi seviyorum. Koleksiyon yapmayı seviyorum. Fiziksel ya da sanal şeyleri küçüklüğümden beri biriktirmeyi severim.
76561198034761601.png
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Oyun Sohbetleri #8: Bedava Verilen Oyunlar - Yazar: Craetus - 08-09-2021, 14:07

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.