[MP] EU4 - Alternatif Multiplayer: Ağustos 2021
@Duman Masum degil senın oyuncuların zorlama. bu savede 1. yanlısı 64sekhmeth yaptı bana baverya bana coaliasyon girdi sekhmethıde ally alip hannower savasına ofansıf savasa geldi 2. ise pc oyun baveryaya 2 defa %100 skor hedıye ettı bana ofansıf savasa gelerek geri kalan zamanlarda ıse her savsımıza enfopeace + sınırımdakı her devlete protec attı bumu sizin legal oyun anlayısınız. aragon pc oyun bizan golden horde iskoc bu ulkelere defalarca pc oyuna karsı ally teklıf ettık hiç biri kabul etmedı harıtaya bakarsan italyada voidian fransada pc oyun bızansda 64 sekhmeth neden diplomasi yapadıkları çok açık litvanya oyuncusununda oyunu terketmesıyle zaten oyun gitmişti golden horde sezarda batıyla işimiz yok diyrek diplomasi terketti yani oyun resmen loby oyunu. rassidin oyunu terketmesının sebebıde papanın bizansa karası onu savaşta satması resmen satmak bu oyuncuların işi.

Son olarak voidian papaya diyordum bu lombardiayla savasmıcakmısn diye soylenıordum adam harıtaya bak dedi baktım aragon savasında savasıyor ama skor %0 aragonu gene satmış.... italya sınırı 1800 e kadar degişmemiş.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Alternatif Multiplayer: Ağustos 2021 - Yazar: alemdarpasa - 23-09-2021, 16:08

Konuyu Okuyanlar: 24 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.