04-10-2021, 13:21
Hre ve Novgorod ile anlaşmamın ardından ilginç bir şekilde hemen; öldüm bittim, Danimarka kazandı moduna büründün ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. HRE ve Novgorodla savaşırken her iki cephede de kazanmış gözüküyor olabilirim ama uzun süren bir savaşta 2v1 yapmam bile zorken en ufak bir öne geçmem halinde bana saldiracağını söyledin. Sen bi şekilde benim ülkemin çok güçlü olduğuna inanmış olabilirsin ama daha önce de dediğim gibi, söyleyince algı yapıyor oluyor ama oyundan anlayan birine haritayı bile göstersek "Litvanya çok büyümüş" der diye tahmin ediyorum. Eğer hiç anlaşmaya çalışmasaydım diğer devletlerle, olay şuna gelecekti: "Otur kardeşim asla kazanman mümkün olmayan 3v1 savaşta savaş yenil ve Litvanya'nın kazanmasını seyret".
Muhtemelen HRE ile Danimarkanın toplamı kadar toprağın ve askerin var. Reaksiyon aldığında niye şaşırıyorsun diyeceğim ama henüz aldığın bir reaksiyon da yok sadece HRE ile savaşıyorsun ona da sen saldırdın. Henüz ortada 3v1lik bir durum yok ama olursa bence 3v1 durumunda kalması absüet olmayan tek devlet Litvanya.
Muhtemelen HRE ile Danimarkanın toplamı kadar toprağın ve askerin var. Reaksiyon aldığında niye şaşırıyorsun diyeceğim ama henüz aldığın bir reaksiyon da yok sadece HRE ile savaşıyorsun ona da sen saldırdın. Henüz ortada 3v1lik bir durum yok ama olursa bence 3v1 durumunda kalması absüet olmayan tek devlet Litvanya.