[HS] Medieval 2 - Teutonic Hotseat: Eylül 2021 [Sohbet & Kronoloji]
Danimarka 3v1 yapacak durumda falan değildi. Doğal olarak ben de 3v1 yememek için en azından saldırırsa bile 1v1 olsun diye düşünerek iki ülkeyle de bir şekilde anlaştım. Bunu yapmamda herhangi bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. HRE yönünden saçma bulabilirsin, iskenderin de kendi açıklaması vardır o beni bağlamaz. Ama sen sonra ilginç bir Yusuf Miroğlu RP'si mi diyim neyse artık "ben verdiğim sözü tutarım" diyerekten HRE daldın. Ben de RP'den HRE ile barışılmazsa savaş ilan edeceğimi onunla defansif ittifak yaptığımı belirttim ki bunun da en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. Ki sen de Novgorod yağmalanırsa Tension bar %100 oluyor bak heee falan dediğin için Novgorod'a girmeye korktum ve giremedim yaklaşık benim yaptığım da aynı şeydi. Yanımdaki ülkenin yok olmasını istemiyorum.

Yalan mevzusunda da sen Yusuf Miroğlu RP'sini devam ettirip kendini diplomasiye kapattın, "3v1 hadi olsun bakalım vuruşuruz onurumuzla ölürüz" gibi antika bir moda girdin. Benim sana saldırma gibi bir niyetim yoktu, hatta sen bana saldıracaktın. "Sana saldıran yok" diyordum evet saldıran da yoktu ama sen söylediğim halde HRE'ye saldırmaya devam ettiğin için doğal olarak ben de "Derhal ordularınızı çekmenizi ve tüm düşmanlarınızla barışmanızı "rica ediyoruz"! Aksi takdirde ordularınızı bize karşı birer tehdit olarak algılayacağız." sözümün arkasında durarak açıktan duyurduğum müttefikimin yanında yer aldım.

Litvanya'nın, Duman'dan bağımsız oyunda şu anda çok güçlü bir durumda olduğunu düşünüyorum ve hayır böyle düşünmediğim halde algı yapıyor ya da yalan söylüyor değilim. Yazdıklarım üzerinden "analiz kasılmasından" da hiç memnun değilim: Önce algı yapıyor oldu sonra kendi algısına kendisi de inanıyor oldu sonra iş "YALANCISIN"a döndü. Kaç sefer, hatta bazen caps lock açılarak "YALANCISIN" ithamına maruz kaldığım ve discorddakiler yetmediği gibi bir de buradan yine psikolojik analizim kasılarak ne kadar yalancı olduğum (!) ispat edildiği için ben devam etmek falan da istemiyorum zaten oyuna.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Medieval 2 - Teutonic Hotseat: Eylül 2021 [Sohbet & Kronoloji] - Yazar: Aytaç - 04-10-2021, 21:57

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.