22-10-2021, 20:59
Trader rolüyle ilgili birkaç ipucu da ben vermek istiyorum.
- Yıldızı daha fazla olan hayvanlar daha fazla kaynak veriyor. Bu nedenle sadece 3 yıldızlı hayvanları avlamayı tercih edebilirsiniz. Ben arada 2 yıldızlı da avlıyordum, 1 yıldızlılara hiç bulaşmıyordum.
- Hayvanın leşi derisinden daha fazla kaynak veriyor. Bu nedenle 3 yıldızlı güzel bir hayvan avladıysanız derisini yüzmeden doğrudan ata koymayı düşünebilirsiniz.
- Yukarıdakinin devamı olarak, atınızda sadece bir tane leş taşıyabiliyorsunuz. Ayrıca öldürdüğünüz bazı hayvanlara halat atarak leşlerini arkanızda sürükleyerek taşıyabilirsiniz. Biraz immersion'ı bozuyor, ayrıca klavye yerine kolla oynuyorsanız çok fazla titreşim yapıyor.
- Paranızı biriktirip hunting wagon alabilirsiniz. Vagon sayesinde birkaç leş taşıyabiliyorsunuz.
- Atınızda yer kalmadığında hayvanları yüzüp derilerini koyabilirsiniz. Düşündüğünüzden çok daha fazla deri koyuluyor atınıza. 15-20 kadar sanırım.
- En fazla kaynağı panter ve cougar veriyor. Bulup avlaması tabii ki zor.
- Bunlardan sonra en fazla kaynak veren hayvan Whitetail Buck.
- Bunların arkasından da moose, ayı ve diğer geyikler geliyor.
- Timsahları avlaması kolay ama büyük olmasına rağmen fazla kaynak vermiyor.
- En iyi avlanma yerleri New Hanover'daki Heartlands ve West Elizabeth'te Blackwater'ın yanındaki Great Plains. Kampınızı buralara kurabilirsiniz.
- Satış yaparken kısa ve uzak mesafeden seçebiliyorsunuz. Uzak mesafeyi seçerseniz daha fazla para kazanıyorsunuz ama oyuncular da size saldırabiliyor. Kısa mesafe satışlarda oyuncular saldıramıyor. Bence riske değmez. Kısa mesafe bile uzun geliyorsa satmadan önce kampınızı Tumbleweed'in ordaki Gaptooth Ridge'e taşıyabilirsiniz. Buradan yapılan satışlar genellikle daha kısa sürüyor.
- Silah olarak ilk başta bolt action rifle kullanıyordum, sonra açılınca carcano'ya geçtim. Carcano daha fazla hasar veriyor ama bolt action'a göre çok fazla fark etmiyor. Kendisi dürbünle geliyor ama bolt action'daki gibi bu dürbünü açıp kapatamıyorsunuz. Kolla oynarken auto aim olduğu için bolt action'ı bu yüzden daha kolay buldum ama carcano'nun daha fazla hasar vermesi, daha iyi dürbüne sahip olması nedeniyle onu kullanmayı tercih ettim. Yine de bolt action en ucuz ve ilk açılan tüfek olmasına rağmen avlanmak için hiç de kötü değil.