(30-10-2021, 17:35)elefsar :Bir çok yerde saçmalık vardı. Solucanın ritmik hareketlere karşı çekimini engellemek için moon walk geliştirmişler ama moon walk da random değil 3 hareket halinde bir ritme sahip. Duncan'ın helikopteri (trekopter?) kaçırdığı sahne saçmalık, adamları işgal ediyorsun ama biri iyi dövüşüyor diye geri çekiliyorlar :D. Hadi aldın kaçtın, Paulgil tam çadırdan çıkınca nasıl koca çölde direkt yanlarına vardın.
Ter ve gözyaşlarını topluyorlar geri su olarak dönüşüyor, bu insanlar tuvalete gitmiyor mu? Ayrıca Paul ve annesi kayaya çıkınca üstlerini çıkartıp özel kıyafet giyerken neden seksüel bir gerilim oldu? Birbirinden hoşlanıp açıklayamayan iki ergenin triplere girmesinden farkı yoktu.
Zehirlenen düşman baronun (dükün?) ölmemesi çok saçmaydı, ayrıca felç geçirmiş baron normalde konuşamazken nasıl hassas da olsa bir dişi kıracak kadar güç uygulayabiliyor :D.
Didiklersem dahası da çıkar da neyse.
Bunların bineceği omnicopteri bilen doktor femen kit koyuyor her ne kadar ihanet etmiş olsada bir yandan yardım ediyor. O femen kitinin içerisinde çadırla birlikte sinyal göndericide var onu takip ederek geliyor Duncan. Sinyal sadece dostlar için diyor filmde diye hatırlıyorum izlediğimden. Çadırda çok uzun bir süre bekliyorlar hemen gelmiyor bunlar filmde var zaten. Onun dışında doktorun jessicayla sahnelerini kestikleri için bazı şeyler kısmen havada kalmış o ayrı. Jessica-Paul sahneleride var kesilen.
Filmi beğenmemek için nitpick yapmana gerek yok ağam. Sıkıldım beğenmedim de yeter yani herkesin seveceği bir şey değil sıkıcı diyebiliriz zaten.
Filmi beğenmemek için nitpick yapmana gerek yok ağam. Sıkıldım beğenmedim de yeter yani herkesin seveceği bir şey değil sıkıcı diyebiliriz zaten.
俺たち 自由 に なれる の か ?