31-10-2021, 18:43
(Son Düzenleme: 31-10-2021, 18:51, Düzenleyen: dark prens.)
Ben resmi formu sürekli takip ediyorum. Forumdaki age of 2 fanları yeni oyunu genellikle sevmiyorlar. Genel olarak dedikleri yeni oyun yeni mekanikler içermiyor ve grafik olarak birim kaplamaları falan iyi olmadığını, oyunun sıradan normal insanlar için yapıldığını söylüyorlar. Genel olarak yeni oyun rts bandında devrimsel içerikleri yok. Zaten geliştiriciler de age of 4 ün devrimsel yenilik içerdiğini söylemiyorlar. Burada geliştiricilerin amacı age of 2 ve 3 ün iyi taraflarını almak ve orta çağ oyunu yapmak. Oyun mevcut haliyle hard core fanları es geçmiş durumda. Rts de multi player i genellikle rekabetçi oyuncular oynuyor. Ancak günümüzde çoğu insan rekabetçi bir oyun istemiyor. İşten gelmişsin kafanı dinleyeceksin multi atıp olmadık bir biçimde yenilmek var ya da sefer açık ya da çarpışma açıp olduğu kadar eğlenmek var. Şahsen ben multiyi sevmiyorum. Karşındaki adamların hepsi sabah akşam bu oyunla yatıp kalkan insanlar. Bu insanların herhangi bir gayesi yok. Bir oyunda tamamen ustalaşmak amaçları. Ayrıca geliştiriciler oyunun çoğu bilgisayrda oynanabilir yapmak için grafikleri gerçek anlamda düşürmüşler. Yani gördüğünüz birim kaplamaları falan oyunun son raddesi değil. Gelecek yamalarla oyunun grafiksel olarak da iyi bir yere geleceğini düşünüyorum. Oyuna baktığınızda oyunun müzikleri on numara ve savaşlar da bana göre çok epik. Öyle olunca ben geliştiricilerin yeni oyunla amaçladıkları hedefe ulaştıklarını düşünüyorum.