HOi3'e yeni başlayanlar için tavsiyeler
(13-11-2021, 22:50)pistoltr : Yıllardır oynamadım ama hafızamda kalan birkaç şeyden bahsedeyim;

Öğrenmek için oyunun en güçlü ülkesi olma potansiyeline sahip olan Almanya ile başlayabilirsin.

Üretim direkt IC (Industrial Capacity) diye geçiyor, oyunun başlarında, sanırsam 1937'ye kadar IC inşa etmelisin. Daha sonra dengeli şekilde tank-piyade-uçaklar üreteceksin.

Ticarette ülkenin daha kolay ürettiği şeyler olabiliyor, onları satıp karşılığında ham petrol alıp yakıta çevirip tekrar satarak iyi para elde ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam, onda da nasıl bir taktik kuracağını incelersin. Ama daha yeni başladım bununla uğraşamam diyorsan otomatik ticarete de alabilirsin. Başka sorun olursa cevaplayabilirim buradan.
Almanya ile oynadım fakat çok fazla savaş oluyor diye sevmedim. Dediklerinizi denerim yüksek ihtimalle. Başka öneriniz var mıdır?
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
HOi3'e yeni başlayanlar için tavsiyeler - Yazar: ThePentium - 14-11-2021, 11:09

Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.