Oyun bir acayip sardı niye sevdim onu bile bilmiyorum yalnız. Herhalde hammade sistemi yüzünden sevdim. Bölgeleri ele geçirip geliştirerek her tur artıya geçirmeye çalıştım hammaddeleri öyle öyle elli tur oynamışım. Homeros'un destanları var elimde Azra Erhat'ın antik yunanca çevirisinden ama okuyamamıştım sıkıcı geldiği için. Döneme dair bilgim sıfıra yakın, Troy filmini bile izlemişliğim yok. Oyunun tek sıkıntısı her tur atladığımda otuz civarı fraksiyonun tek tek geçmesi. Tur bazlı oyunları bu yüzden sevmiyorum sanırım pek fazla.
Ha şu Hero mekaniğini de sevdim. Generalden bir farkı yok zaten pratikte. Level aldıkça seçim yaptırması falan hoşuma gitti. Yağmalardan eline geçen itemleri de üzerine takıyor vs. bayağı iyi bence. Millet kin kusmuş garip biçimde. Çocukça geldiği doğru ama oyun zaten fanteziye kayıyor. Hatta yaratık basabileceğimiz bir dlc çıkarmışlar galiba - ya da çıkaracaklar tam bilmiyorum -
Ha şu Hero mekaniğini de sevdim. Generalden bir farkı yok zaten pratikte. Level aldıkça seçim yaptırması falan hoşuma gitti. Yağmalardan eline geçen itemleri de üzerine takıyor vs. bayağı iyi bence. Millet kin kusmuş garip biçimde. Çocukça geldiği doğru ama oyun zaten fanteziye kayıyor. Hatta yaratık basabileceğimiz bir dlc çıkarmışlar galiba - ya da çıkaracaklar tam bilmiyorum -
Bilincin her türlüsü hastalıktır.