27-12-2021, 00:07
Afrikadan koloni almak için life rating buluşlarının hepsini alman lazım. Teknolojilerin adlarını hatırlamıyorum ama biri askeride soldan 2.sütunda olması lazım. Biri sağlık teknolojisi, sonuncusu da kültürde, political thought kısmanda diye hatırlıyorum. Fakat emin olmak istiyorsan buluşların üzerine tek tek gelip rahatlıkla bulabilirsin.
Bu sorunun hpm/hfm/gfm´den olduğunu düşünüyorum. Modlarda biraz farklılık olabilir fakat, Çin´den treat port almak için naval teknolojisinde naval statistic veya naval logistic tech´ini açman gerekiyor. Ayrıca 20 ila 30 arasında bir donanma sahibi olmanda gerekiyor. Başka teknoloji gerekmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bu sorunun hpm/hfm/gfm´den olduğunu düşünüyorum. Modlarda biraz farklılık olabilir fakat, Çin´den treat port almak için naval teknolojisinde naval statistic veya naval logistic tech´ini açman gerekiyor. Ayrıca 20 ila 30 arasında bir donanma sahibi olmanda gerekiyor. Başka teknoloji gerekmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
Victor Hugo