12-01-2022, 13:02
(12-01-2022, 11:54)Takeda Akane :Söylediğin gibi bakınca haklısın. Ben Antuan ı Andre Doria yı ithafen yaptıklarını düşünmüştüm. Dizi çok fazla kurgu ve kurgusal karakterlerden gidiyor. Barbaroslar ismi sadece dikkat çekmek için galiba. Çünkü zaten Barbarosların direk hayatını dizi/film yapmak için bu kadar kurgusal olaya gerek yok diye düşünüyorum. Zaten Gazavat-ı Hayrettin Paşa otobiyografisinde gayet güzel anlatılmış.(12-01-2022, 00:53)mezamorta : Ben kesinlikle berbat buluyorum. Koskoca Andre Droia yı vasıfsız gösterip Barbaros tarafınıda tek lider altında birleşip sürekli şekilli balyoz kılıçlara odaklanmışlar. Kötü karakter ve tarihi kişilik olabilir ama Andre Doria da çok iyi bir denizci ve amiraldir. Düşmanın ne kadar güçlüyse (rekabet geliştirir) aldığın zafer o kadar kıymetli olur. Eski yapım filmi ve çizgi filmi daha güzeldi onları tavsiye ederim.Andre Doria karakterini ben görmedim dizide Pietro var o da tarihte yok. Kendisi Cenevizli değil Roma'lı. Cenevizli tek karakter Antuan yani Kara Korsan oda karada takılıyor sanki korsan değil.