Türklerin Arap Kültürgrubuna Alınması
batinin turklere hangi gozle baktigi beni ilgilendirdigi gibi turkiyede yasayan her vatandasi ilgilendirmeli eger bati turk ulusunu ve kulturunu araplarin bir parcasi gibi gorur algilarsa ki bazi kesimler tarafindan algilaniyor buyuk bi sorun var demektir.

benim hangi gozle baktima gelirsek bir ornek vermek gerekir . " Türk Milletinin karakteri yüksektir, Türk Milleti çalışkandır, Türk Milleti zekidir." ATATURK cok guzel ogutu vardir bilmeyen yoktur sanirim herneyse eger ki turk milleti namuslu, caliskan, zeki, olsaydi bunu soylemezdi..?

dogu millerti bir birinin mezarini kazirsa batinin hangigozle baktiginin ne onemli var .
Dogu ve turk milleti derin bir uykudakardesim panama belgesi ifsa oldugunda hangi ulke lideri hatirlamaiyorum lakin devletin parasini ( milletin malini ) kapsetigi icin halk istifaya cagirdi . bu ilk defa olmuyor italyada da oldu fransa ve almanyada bakanlar soructurma acildi. ruvet aldigi gerekcesiyle ... ben kesinlikle sunu soylemiyorum avrupada hirsizlik soygun, rusvet olmaz ama oldugu kanitlanirsa millet pesini birakmaza. kendi milletimize geldigimizde nasil vurdum duymaz oldugu soylemem gerek yok . devleti yonetenler devleti soyar halk ise uc maymunu oynarsa batinin doguya nasil baktini dusunmeye bile gerek yok ...

sonuc her sey kucuk jestlerle baslar
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Türklerin Arap Kültürgrubuna Alınması - Yazar: kebab oyuncu - 08-04-2016, 16:59

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.