17-01-2022, 14:44
(Son Düzenleme: 17-01-2022, 16:33, Düzenleyen: Craetus. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
3. bölüme yeni başladım. İsmini yanlış hatırlamıyorsam sanırım Göl Düğüm Şehrindeyim. Bu ekran görüntüsünde gözükmese de benim sayabildiğim yakın çevrede 9 kadar yükçü var. Duman yayan sahte kargo açıldı ancak daha hiç kullanmadım. Buradan geçebilmek için sanırım kullanmam lazım.
Böyle kalabalık yerlerden rahatça geçmek için tavsiyeleriniz nelerdir?
Edit: Bodoslama daldım. Hepsiyle de dövüştüm. Bir kargo pert oldu ancak önemli bir kargo değildi. Baya dolaştım, bir kaç kere Mühendis ile Göl Düğüm Şehri arasında git gel yaptım, yerde baygın yatıyorlardı. Bir kere temizlediğim nokta hep temiz kalacaksa iyiymiş.
Bir de Göl Düğüm Şehri önündeki ilk otoyolu yaptım, ben de sanıyordum ki upuzun bir yol olacak, iki düğümü birbirine bağlayacak. Kısa bir yol yaptı. En yakın diğer Asfaltçı'yı da doldurmak üzereyim. 1700 küsur metal teslim ettim. Seramik kaldı 1160 kadar.
Seramiği dağda bayırda kayıp kargolardan mı bulmak zorundayım illa eğer Düğüm Şehirlerinden almak istemezsem? Farklı bir elde etme yöntemi var mı?