Türklerin Arap Kültürgrubuna Alınması
#83
Kusursuzu istemek doğanın işleyişine ters. Paradox Grand Strategy türünde doğru dürüst oyun yapan, detaylı ve derin oyun yapan neredeyse tek firma. Hani ben Paradox kadar oyunlarına değer ve önem veren, sürekli ilgilenen, geliştiren başka bir firma daha tanımıyorum. Yahu Victoria 2'ye bile patch geliyor hala. Sırf Türkler Araplarla aynı kültür grubuna konduğu için firmanın yaptığı bütün iyi şeyleri sıfırlayıp tek bir kötüyü alıp "Paradox şöyle, Paradox böyle." diyorsunuz.

Hepsinden öte bu "kötü" şeyi düzeltmeye uğraşmıyorsunuz bile, burada Paradox şu kadar kötü, rekabet yok ondan bunlar falan diye tartışmak yerine bu enerjinizi birleşmeye, kitle halinde protestoya harcasanıza? Tek yapmanız gereken sesinizi duyurmak, yahu 10 kişi toplasanız bile yeterli eforla pdx'in başını ağrıtabilirsiniz, sürekli mail atmakla başlayın, youtube ve twitch kanallarına sürekli konu üzerine hazırlanmış metinler yazıp yollayın, forumlarında sürekli düzgün bir İngilizce ile yazılmış metinlerle rahatsızlığınızı belirtin, hani neden burada oturup "İnşallah düzeleceğiz", "Batı 100 yıl önce şöyleydi" falan filan demek yerine harekete geçmiyorsunuz? Madem hakkınız, madem saygınlığınız, madem isteğiniz, söke söke alın arkadaşlar.
[+] 1 üye Awake nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cevapla
 


Bu Konudaki Yorumlar
Türklerin Arap Kültürgrubuna Alınması - Yazar: Awake - 09-04-2016, 01:03



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.