Mükemmel strateji oyunu yapılabilir mi?
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu kaliteli siteyi bulduğum için çok mutluyum. 

Konuya gelirsek ne zamandır aklıma gelen bir soruyu sormak istiyorum. Bir oyun düşünün eu4 gibi world conquer özelliği olsun, civ gibi medeniyet aşamaları olsun, hoi4 gibi savaş dinamikleri olsun, aoe gibi küçük haritalarda, anno gibi büyük haritalarda ve uzaya kadar hareket alanı olsun, democracy gibi devlet yönetimi olsun, capitalism 2 gibi şirket borsa yönetimi olsun, farm manager gibi üretim ayrıntılı üretim ekranı olsun, total war gibi hem 1.şahıs hem 3.şahıs hem bireysel hem toplu savaşlara ve kamera dinamiğine sahip olsun, simcity gibi şehir kurma özelliği olsun, ccg gibi savaş fiziği olsun ve bir de bütün bunları çok iyi yönetecek bir yapay zeka ile single online bir sürü kaliteli mod ve unreal engine 5 ve üzeri grafiklere sahip olsun. 

Sizce böyle bir oyun yapılabilir mi? Yapılırsa ne kadar sürer ne kadara mal olur ve tutar mı diye tartışalım istiyorum. Buyurun...
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Mükemmel strateji oyunu yapılabilir mi? - Yazar: bilgx - 01-03-2022, 19:06

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.