28-03-2022, 03:14
Son bir haftadır oyunu tekrar oynamaya başladım. En son girdiğimde daha yeni çıkmıştı, şahsen hiç hata olabilecek bir şey ile karşılaşmadım ve oyun gayet eğlenceli. Oyunu daha hızlı oynamayı sağlayan, ticaret işini otomatikleştiren 1-2 mod dışında tamamen native oynuyorum. Ben en son oynadığımda bayrak görevini yapamıyorduk, lordlarla konuştuktan sonra gidiyordu fakat o görev tamamlanmış sanırım fakat daha birine vermedim bayrağı. 600 gün civarındayım, kendime imparatorluk topraklarında bir yerleşimi ele geçirdikten sonra kendi krallığımı kurmayı planlıyorum.
Klandaki diğer üyelere kurdurduğun partileri pek başarılı bulmadım, saçma yerlerde gezip sık sık yakalanabiliyorlar. Onun dışında yardakçı sistemi ise bayağı zayıf geldi. Warbanddaki yardakçılar ile oynamak daha taktiksel ve eğlenceliydi, Bannerlordda hiç derinliği yok.
Klandaki diğer üyelere kurdurduğun partileri pek başarılı bulmadım, saçma yerlerde gezip sık sık yakalanabiliyorlar. Onun dışında yardakçı sistemi ise bayağı zayıf geldi. Warbanddaki yardakçılar ile oynamak daha taktiksel ve eğlenceliydi, Bannerlordda hiç derinliği yok.
![WhaW8Am.gif](https://i.imgur.com/WhaW8Am.gif)