09-04-2022, 01:57
(Son Düzenleme: 09-04-2022, 01:59, Düzenleyen: Joseph16. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Filmi bir otobüs yolculuğu sırasında afişine aldanıp izledim. Film, tam anlamıyla saçmalıklar abidesinin daniskası desek az bile kalır. Neden bu kadar ağır bir eleştiride bulunduğuma gelirsek eğer, kimsenin yenemediği uzaylıları 3-5 tane bunak ve 1 tane beceriksizin duman etmesidir. Filmdeki uzaylılar; güçlü,yenilmez,karşı konulamaz, tanrısal bir güç şeklinde karşımıza çıkıyor ve dünyadaki en iyi askeri birlikler bırakın mücadele etmeyi , böcek gibi eziliyorlar. Ardından 5-10 ucube,moruk gelip o ilahi,dokunulmaz,sonsuz kudretli uzaylı tayfasını resmen süpürüyor. Bu nedenle film aksiyondan ziyade daha çok komedi filmidir.
Film, tam anlamıyla bir vakit kaybıdır . Animelerde bolca bulunan; abartma,saçma sapan , mantık dışı hareketler , ezik bir karakterin geleni geçeni tokatlaması tarzında olaylar mevcuttur. Dolayısıyla vaktinizi bu filme harcamak yerine herhangi bir şeyle değerlendirmenizi öneriyorum.
Film, tam anlamıyla bir vakit kaybıdır . Animelerde bolca bulunan; abartma,saçma sapan , mantık dışı hareketler , ezik bir karakterin geleni geçeni tokatlaması tarzında olaylar mevcuttur. Dolayısıyla vaktinizi bu filme harcamak yerine herhangi bir şeyle değerlendirmenizi öneriyorum.