Film: Doctor Strange In The Multiverse Of Madness (2022)
Spoilersiz bir şekilde fikrimi yazayım.

Imax'te gittim pişman olmadın izlemesi özellikle benim için çok zevkliydi. Zaten Sam Raimi eski korku filmi tarzını konuşturmuş. Cheezy dialoglar, değişik editler, farklı kamera kullanımları felan ben sevdiğim için hoş geldi ama aynı yönden birçok insan bunu sevmiyor yine kendini anlatmış ama dialog zayıftı biraz o yüzden. . Mutliverse'ye sadece giriş filmi bu arada madness pek yok o yönden. 

Filmin başındaki fight çok iyiydi ama sonrasında Strange nerf yedi. Endgame, NWH ve şimdi Strange 2'de kendi filminde :D

2 saat 40 dakikalık filmden ana hikaye akışını bozacak şekilde 35 dakikanın kesilmesi ve malum birilerini iyi göstermek için reshootlar yapılınca filmin hikayesel bütünlüğü biraz zayıflamış gibi geldi. Edit ve akış konusunda yine iyiydi de...

俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Doctor Strange In The Multiverse Of Madness (2022) - Yazar: cemal - 10-05-2022, 23:36

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.