Sohbet: Total War - Genel Sohbet: Komutanın Çadırı
Tablodan görüleceği gibi aslında bu durumun sebebi gayet açık. Eski oyunlar doğal olarak zamanla oyuncu kitlesini kaybederken warhammer 3'ün kötü olarak çıkış yapması. Peki neden kötü?
1-Beklenen birşey ama ikinci oyuna göre içerik baya bir az
2-Performans sorunları. 2. oyunda hiçbir sorun yaşamama rağmen yeni oyunda ciddi fps düşüşleri var.
3-Yapay Zeka. daha biraz önce zhao ming ile oynarken yeniden farkettim. Düşman bırakın sözde hard zorluk seviyesinde oynamama rağmen ne saldıran ve ne de ordu basan. skaven clanrat, cathay köylü birimleri, ogre ogre bulls ve gnobler greenskin de orc boys haricinde birim basmamış. Zaten tek orduları var onları da yok edince yz nin beyin ölümü gerçekleşiyor ve boş şehirleri ele geçiriyorsunuz.
İşin garip yanı dün güncellemeleri görmek için tekrar yüklediğim oyunu şimdi sildim. Benim gibi birçok kişi immortal empires ile oyunun düzelmesini bekliyor.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Total War - Genel Sohbet - Yazar: Elefsar - 02-02-2021, 20:15
Total War - Genel Sohbet - Yazar: Attila the Hun - 12-04-2021, 14:03
Total War - Genel Sohbet - Yazar: baywatch06 - 15-05-2021, 19:00
Total War - Genel Sohbet: Komutanın Çadırı - Yazar: birisi43 - 04-06-2022, 14:47

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.