Iberian Strugle'ı Dominance ile Bitirmenin İmkansız Oluşu
Tüm bölgeyi topladıktan sonra hostilitye tekrar getirmek imkansıza yakın oluyor. Navarra gibi küçük bir krallığa başkenti taşıyıp oranın kültür ve dinini değiştirerek o problemi halledebilirsin bence. Ya da kastilya krallıklarından birinde başlarsan oradaki kültür işini halletmek daha kolay oluyor.

Benim nasıl yaptığıma da gelirsek galiçyada bir kont olarak başladım öyle dlcyi denerken hostility durumuna kendi kendine geldi ekstra bir şey yapmadım. sonra 60-70 yıllık bir kültür değiştirmeden sonra kararı geçirecek seviyeye geldim zaten.Bence bu dlcde asıl zor olan compromise durumuna gelmek hiç savaş olmasa bile hostility ile ucu ucuna oluyor hep bazen hostility durumuna geçiliyor tekrardan.
t8nubAh.gif
[+] 2 üye Val Thorne nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Iberian Strugle'ı Dominance ile Bitirmenin İmkansız Oluşu - Yazar: Val Thorne - 10-06-2022, 14:48

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.