14-06-2022, 20:09
(Son Düzenleme: 14-06-2022, 20:09, Düzenleyen: Attila the Hun. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Koskoca Darth Vader'ın kalesini yol geçen hanına çevirmişler. Hadi kalkan olmaması için sunduğunuz "Girmeye kimse cüret edemez zaten, ne gerek var." zırvasını kabul etmiş gibi yapalım, hava savunma silahı da mı yok bu kalede? Onu da geçtim, radar da mı yok? Eğer olsaydı kahramanlarımız tam infaz edilmek üzereyken imdatlarına yetişen iki gemiyi radarda tespit edip kalede bulunduğunu gayet net görebildiğimiz TIE Fighter'ları üstlerine yollarlardı. Bunların hepsini koysaydınız da kahramanlarımız bu engelleri atlatsaydı bence sıkıntı olmazdı, "Force sayesinde imkânsızı başarıyorlar" vs. daha önce görmediğimiz bir şey değil. Fakat bunun yerine mümkün olan en tembelce yol seçilip üstüne saçma sapan bir açıklamayla geçiştirilmeye çalışılmış.
Orijinal üçlemenin hikâyesinde bol keseden değişim yapmışlar. Bu sapmalar olumlu mu olumsuz mu henüz söyleyemiyorum ancak bu konuda son derece karamsar olduğumu ifade etmeliyim. Ben illa Skywalker'lara bağlanmayan, orijinal üçlemeden fazla sapmaya neden olmayan ve basitçe "Obi-Wan onca yıl ne yaptı?" sorusuna cevap veren bir dizi ümit etmiştim ama şunu hesaba katmamışım: Böyle bir dizi olsa rüya ve flashback sahneleri hariç nostaljiden nasıl nemalanabilirlerdi?
Orijinal üçlemenin hikâyesinde bol keseden değişim yapmışlar. Bu sapmalar olumlu mu olumsuz mu henüz söyleyemiyorum ancak bu konuda son derece karamsar olduğumu ifade etmeliyim. Ben illa Skywalker'lara bağlanmayan, orijinal üçlemeden fazla sapmaya neden olmayan ve basitçe "Obi-Wan onca yıl ne yaptı?" sorusuna cevap veren bir dizi ümit etmiştim ama şunu hesaba katmamışım: Böyle bir dizi olsa rüya ve flashback sahneleri hariç nostaljiden nasıl nemalanabilirlerdi?