(06-06-2022, 19:00)Aytaç :Oyunu steam versiyonu olmadan korsan halde oynayabilir miyim? Videolara da bakıyorum aynı şeyi yapıyordum lakin olmuyordu.(06-06-2022, 17:59)MR.CAC : Modu dün başka yerden en güncel haliyle indirdim lakin bu seferde Kingdoms.exe hatası veriyor M2TW'yi koplayıp adını Kingdoms.exe/Kingdoms her türlü değişiyorum ama yine de düzelmiyor.
kingdoms.exe
Tam olarak bu şekilde olduğuna eminsin değil mi? Büyük küçük harf vs. fark ediyordur. Ayrıca exe kısmını sen yazmayacaksın. Dosya uzantısı o şekilde olacak.
(06-06-2022, 19:00)Aytaç :Kingdoms zaten oluyor lakin videodakiler kendisi ekliyor aynısnı ben yaptığımda 2 tane Kingdoms oluyor.(06-06-2022, 17:59)MR.CAC : Modu dün başka yerden en güncel haliyle indirdim lakin bu seferde Kingdoms.exe hatası veriyor M2TW'yi koplayıp adını Kingdoms.exe/Kingdoms her türlü değişiyorum ama yine de düzelmiyor.
kingdoms.exe
Tam olarak bu şekilde olduğuna eminsin değil mi? Büyük küçük harf vs. fark ediyordur. Ayrıca exe kısmını sen yazmayacaksın. Dosya uzantısı o şekilde olacak.