Kölelere merhaba demek için kraliyet şövalyelerim içeri girmeye çalışıyor

İlk büyük savaş

Maalesef mağlubiyetle sonuçlandı. Kuşatma makinelerimi kurtarmaya çalışıyorum.

Arkada yeni bir kontrol noktası oluşturup ordumu yeniden oluşturuyorum. Bu arada SoulForged da okçularıyla yardıma geliyor.

Tekrar saldırıyoruz. Bu sefer kuşatmamız çok daha güçlü ve rakip mızraklılara karşı piyade ordusu oluşturmuş durumdayım.

Çatışma devam ederken bir yandan bölgeye kale kurarak avantaj yakalamaya çalışıyorum

Piyadeler sayesinde çatışmadan galip çıkıyoruz. Düşman ordusu yok edilince süvarilerimi arka saflara gönderip kalabalık bir köle grubunu yakalıyorum.

Rakibim saldırıyı savuşturup karşı saldırıya geçiyor. Maalesef kalemi kaybediyorum ve ikinci kontrol noktasına geri çekiliyoruz.

İkinci saldırı: Ribauldequin'lerim rakip piyadelerini darma duman ediyor. Bu bebeklerin 5 namlusu da ölümcül.

Bu esnada SouldForged'un rakibi ağır kuşatma silahları ile saldırıya geçiyor. Yardım edecek durumda olmadığımdan kendi rakibimi yok etmeye odaklanıyorum.

SoulForged rakip saldırsını püskürtmeyi başarıyor. Ben de Ribauldequin ve piyadeden oluşan yeni ordumla rakibimin şehrini ele geçiriyorum. Şehrin düşmesiyle rakiplerimiz ardı ardına beyaz bayrak çekiyorlar.