21-08-2022, 18:31
(Son Düzenleme: 21-08-2022, 18:42, Düzenleyen: Yasin Ahmet. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.
Düzenleme Nedeni: format düzenlemesi
)
Yeni tura geçiş sürecini gerçekleştiriyorum, hamlesinden vazgeçen değiştiren vesaire varsa bu süreç içinde bana ulaşabilir.
Slovakya Komünü - @Onur34
Romanya - @Craetus
Faşist Macaristan - @Takeda Akane
Loyalist Macaristan - @korkusalan
Hırvatistan - @Pharmacist
Özgür Sırbistan - @Elefsar
Hepinizin birliklerine birer renk verildi. Böylece artık daha bariz görebileceksiniz. Renk değişimi için bana ulaşabilirsiniz. Hata varsa bildiriniz, sorunuz varsa yine bildiriniz. Şikayet durumunda özelden dürtebilirsiniz.
Gün 3 - Kan ve Çelik :
Milliyetçiler ilk hamlelerini yapmıştı. Rus yapımı Slovak tanklarının Heves'e ezici bir güçle ilerlemesi sırasında Macar ordusu adeta bir şok içerisinde idi. Aynı anda Çetnik birlikleri de bir Macar kenti olan Bekes'i fırsattan istifade ele geçirdi.
Halk ikisinden hangisini tercih eder bilemiyoruz, ancak Büyük Macaristan'ı kurtarmak için olan çözümler her geçen gün azalıyor ve zorlaşıyor. Tanrı Macaristan'ı korusun.
Slovakya Komünü - @Onur34
Romanya - @Craetus
Faşist Macaristan - @Takeda Akane
Loyalist Macaristan - @korkusalan
Hırvatistan - @Pharmacist
Özgür Sırbistan - @Elefsar
Hepinizin birliklerine birer renk verildi. Böylece artık daha bariz görebileceksiniz. Renk değişimi için bana ulaşabilirsiniz. Hata varsa bildiriniz, sorunuz varsa yine bildiriniz. Şikayet durumunda özelden dürtebilirsiniz.