26-08-2022, 06:37
Sefer başarıyla sonuçlanmış ordularımız büyük bir zafer kazandı.Ordunun geri dönmesini emrettim.
Clerglerin güç kaybetmesiyle ilgili bir karara imza atmak zorunda kaldım.
Eretna devleti ile evlilik bağı kurarak ilişkilerimiz daha da geliştirildi
Ordunun Selaniğe dönmesini emrettim.
Ordu talimlerinin yeniden başlatılmasını emrettim.
Bosna kralı benden yardım istedi Hezergovia topraklarını kendisine istediğini ve hakkı olduğunu belirtti bende danışman meclisini topladım.Danışmanlar ordunun yorulduğunu ancak bu seferi rahatlıkla başarabileceğimizi belirrttiler ayrıca Transilvanya topraklarınında genişletilmesi gerektiğini de belirttiler bende orduya Hezergovia seferi için hazırlıkları yapmalarını emretttim.
Transilvanya krallığı bu olanları öğrenmiş ve evlilik teklifi gönderdiler memnuniyetle kabul ettik.
Clerglerin güç kaybetmesiyle ilgili bir karara imza atmak zorunda kaldım.
Eretna devleti ile evlilik bağı kurarak ilişkilerimiz daha da geliştirildi
Ordunun Selaniğe dönmesini emrettim.
Ordu talimlerinin yeniden başlatılmasını emrettim.
Bosna kralı benden yardım istedi Hezergovia topraklarını kendisine istediğini ve hakkı olduğunu belirtti bende danışman meclisini topladım.Danışmanlar ordunun yorulduğunu ancak bu seferi rahatlıkla başarabileceğimizi belirrttiler ayrıca Transilvanya topraklarınında genişletilmesi gerektiğini de belirttiler bende orduya Hezergovia seferi için hazırlıkları yapmalarını emretttim.
Transilvanya krallığı bu olanları öğrenmiş ve evlilik teklifi gönderdiler memnuniyetle kabul ettik.