06-09-2022, 01:14
(Son Düzenleme: 06-09-2022, 01:14, Düzenleyen: Yasin Ahmet.)
Farmlands gölünden taa "Haliç"e kadar deniz ulaşımı sağlayan Kanal Farmlands projemiz tamamlandı. Kalas destekli sistemiyle toprakların altında olan bu kanal, tamamen sağlam ve güvenlidir. Gayet geniş ve rahat bir otoban görevi gören bu kanal, iki ticari merkez arasında bir köprü oluşturuyor. Ancak Majester ve Sxario denen vergi kesme hastaları bu güzel kanalımızın potansiyelini kısmış durumda.
Pcoyun ve Doraemon'un üslerine yakın bir liman daha kurma görevini Farmlands olarak üstlenmiş olsak da, oraya yapılan çin seddi ve haliç zincirinden dolayı geçiş sağlayamıyoruz. Derhal politik ve diplomatik görüşmelerin yapılmasını ve tarafsızca yürütülen bu projeler zincirinin desteklenmesini talep ediyorum. Farmlands vergi kesmez, Farmlands koşulsuz&ücretsiz yardım ve katkı sağlar.
Haliç
Pcoyun ve Doraemon'un üslerine yakın bir liman daha kurma görevini Farmlands olarak üstlenmiş olsak da, oraya yapılan çin seddi ve haliç zincirinden dolayı geçiş sağlayamıyoruz. Derhal politik ve diplomatik görüşmelerin yapılmasını ve tarafsızca yürütülen bu projeler zincirinin desteklenmesini talep ediyorum. Farmlands vergi kesmez, Farmlands koşulsuz&ücretsiz yardım ve katkı sağlar.
Haliç