03-11-2022, 18:34
(Son Düzenleme: 03-11-2022, 18:38, Düzenleyen: Legnica. Toplamda 3 kere düzenlenmiş.)
bu oyuna çekimser yaklaşıyorum çünkü gerçekçilik faktörü açık bir şekilde ihlal edilmiş zira bu oyun her yere bina ve dev basıp olumsuzlukları hesaba katmadan ekonomi büyüttüğünüz eu4 tarzı basit bir oyun değil piyasa dengesini gözetmeniz gereken daha derin bir simülatör, mesela bir hükümet bugün sizden çay tüketim vergisi alıyorum yarın almıyorum 1 hafta sonra savaş çıktı artık yine alıyorum diyemez bunun bir cooldownu olmalı zırt pırt bilanço savaşta-barışta değişti diye tüketim vergisi kalemlerini değiştirememeliyiz yada demir iskeletle inşaasına başlanmış bir yapıyı, ''artık ben savaştayım masraflarım arttı'' deyip ahşap iskeletli binaya çeviremezsiniz önce tekniğine göre başlamış binanın yapımı tamamlanmalı yada kanun geçirmek için osmanlı oynarken yerel yöneticiler meşruluk veriyor diye son güne kadar onları hükümette tutup son gün sanayicileri alıp yerel yöneticileri hükümetten atamayız yapsak bile bunun kayda değer bir zararı olmalı çocuk oyuncağına dönmüş oyun