22-11-2022, 09:41
(22-11-2022, 00:26)Justicar : Oyun şu aşamada vasat denebilecek seviyede. Çok fazla ve basit buglar var. Kimse mi test etmedi sorusu geliyor akla. Onun dışında oyunda sadece bina basıyosunuz. Yapay zeka bina basmadığından siz 1 milyar gayri safiye kolayca ulaşırken size en yakın ülke maks 300 oluyor. Ayrıca yapay zeka yine bina basmadığından her şeyi sizin üretmeniz gerek. Mesela Hollanda ile oynuyorsunuz. Koca Hollanda Doğu Hint adaları şirketi size bağlı. Ancak kaynağı bol Endonezya'ya bina basmadığından hammadde kıtlığı yaşıyorsunuz. Yani yapay zeka yok gibi bir şey oyunda.Hay o güzel ağzını seveyim benim gibi düşünen birini görmek mutlu etti, bu oyun böyle düşüncesiz, plansız ve ilgisiz çıkmamalıydı müşterilere saygısızlık olarak değerlendiriyorum.
Savaş sistemi çok talihsiz olmuş. Düşünce olarak beğendim. Harita da asker gezdirmektense bu daha gerçekçi. Ancak o kadar kötü tasarlanmış ki savaşırken sürekli sorun yaşıyosunuz. Saçma sapan bölünen cepheler, random gerçekleşen savaşlar. Mesela 300 km uzunluğunda cephe düşünün. Karşılıklı 400k adam var. Ama cephede her seferinde tek muharebe yaşanıyor. Kimse mi düşünemedi bunları oyun geliştirilirken?
Event yazmayı unutmuşlar oyunda. Size şu kadar söyliyim. Oyunu oynarken sadece bina basıyorum ve arkada dizi açıp dizi izliyorum. Çünkü oyunda bişey olduğu yok. Ne event geliyor ne başka bişey. Boş boş bekliyosunuz.
Oyunu kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum. Paranıza yazık olur.