Victoria 3 - Genel İpuçları
(01-12-2022, 04:23)SatanistKesenKedi :
(30-11-2022, 19:47)Aeschyli : Bende aslında tam senin düşündüğün gibi düşünüyordum. Oyunlarımdan birinde o durum yaşanmıştı ve interventionisme geçmek durumunda kalmıştım. Interventionism o durumlarda gerçekten hayat kurtarıcı olabiliyor. Daha sonra daha dikkatli oynadığım oyunda ise o duruma hiç düşmedim. Bu durumu özellikle yazmıştım. Elektriğe geçerken hiç shortage yaşamayacak şekilde oynamak gerekiyor. Ek olarak binaları publicly traded yapmamak faydalı olmuş olabilir. Onu da madde olarak ekleyeyim. Publicly traded yapınca yanlızca daha fazla kapitalist ekleyip binaların vermesi gereken maaşları arttırıyorsunuz. Tooltipte karlı gösterse bile genel olarak daha çok zarar veren bir eylem.
@Justicar
Yanlış hatırlamıyorsam birileri ile yaptığımız testte (@Justicar yada @unonimus) toplam maaş, public trade'e rağmen değişmiyordu. Oyunu sildiğimden tekrar bakamıyorum ama public trade ile alakalı beklenmedik bir sonuç almıştım diye hatırlıyorum.

Bende detaylı test etmedim ancak yazdığının doğru olduğunu varsaysak bile bence ekonomiye zarar veriyor. Maaşlar değişmiyorsa var olan maaşları bölüyordur demektir. Bunun anlamı binalar public trade kullanmayan binalara göre daha az maaş veriyor. Üzerine gereken işgücü miktarı da binlerce binası olan devletler için çöküşü başlatabilir. Görebildiğim tek faydası daha fazla divident taxes alabileceğiniz ama ben halen tuzak butonu olarak görüyorum.
youjo-senki-the-saga-of-tanya-the-evil.gif
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Victoria 3 - Genel İpuçları - Yazar: Aeschyli - 30-11-2022, 07:28
Victoria 3 - Genel İpuçları - Yazar: Justicar - 30-11-2022, 14:15
Victoria 3 - Genel İpuçları - Yazar: Aeschyli - 30-11-2022, 19:47
Victoria 3 - Genel İpuçları - Yazar: Aeschyli - 01-12-2022, 18:05
Victoria 3 - Genel İpuçları - Yazar: TurkJedi - 01-12-2022, 01:17
Victoria 3 - Genel İpuçları - Yazar: Semavi7 - 01-12-2022, 10:28
Victoria 3 - Genel İpuçları - Yazar: Aeschyli - 01-12-2022, 17:53
Victoria 3 - Genel İpuçları - Yazar: cemal - 01-12-2022, 13:55

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.