13-12-2022, 00:08
(Son Düzenleme: 13-12-2022, 09:08, Düzenleyen: Duman. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
(22-11-2022, 10:47)Semavi7 : Evet bende kimseye almalarını tavsiye etmiyorum hatta topluca iade edip şirketi batıralım diyorum. 2 3 güncelleme sonra oyun düzelince de daha pahalıdan alıp oynarız. Ne ahlaksızmış bu paradox be avrupa insan hakları mahkemesine davada açılmalı bence böyle oyun mu yapılır ya suç bu resmen. Acilen ceonun özür dileyip istifa etmesi gerek.
Bana oyunun elle tutulacak bir tarafını söylesene? En yüksek sistemde bile yaptıkları saçmalıklar yüzünden oyunun kasması, oyunda hiç bir derinlik olmaması, en güçsüz devletle bile başlanılıp o dönemin en büyük güclerinin domine edilmesi, savaş sisteminde gram derinlik olmaması, o dönemin en büyük avantajı olan deniz savaşlarını bile yapamamaları modern gemi çıkarmışım bakıyorum fransa hala yelkenli gemi teknolojisinde, deniz savaşı diye bir şey çıkarma haricinde yok zaten. Daha bunun gibi 100 şey sayarım. Oyunun tek derinliği ekonomi sisteminde yapmışlar o kadar.