Victoria 3 - Osmanlı ile Tanzimat Reformları Rehberi
Merhaba,
Oyunu Cumartesi günü yine Osmanlı ile bi oynayayım dedim bir çok şey düzelmiş gibi duruyor.
Oncelikle Kanunları getirme olayı sanki kolaylaştı RNG biraz daha yardımsever davranıyor.Ayrca meşrluk büyük bir önem kazandı çünkü kanunların hızlı ve etkin bir şekilde geçmesine yardımcı oluyor.
Sanayiciler artık hızla gelişebiliyor sanırım burdaki bugu çözmüşler.
Çıkan kanunlar artık çıkar gruplarına çok daha fazla ivme veriyor.
General ve Amiral atamalarında sürekli karşımıza Ayanlar ve Silahlı kuvvetlerin çıkar gruplarından seçenekler gelirdi, artık öteki gruplardanda gelme şansı artmış görünüyor
Mesela ben 2 adet Mareşal Aydın generalim var.
Savaşlarda Moral çok önemli bir durum oldu.Ordudakilerin maaşını yükseltmek önemli katkılar verebiliyor yada kamu çalışanlarının maaşını artırmak yine önemli derecede katkı sağlıyor.
Doğruluğu kanıtlanmamış bir şey var ordunun kullandığı bazı malzemeler azalmış gibi hissettim.Önceki oyunlarıma kıyasla bir fark seziyorum.

Kişisel düşünceme göre oyundaki denge ayarları çözülür ve güzel eklentiler ile desteklenirse muhteşem bir oyun olacak.
[+] 1 üye Songokturk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Victoria 3 - Osmanlı ile Tanzimat Reformları Rehberi - Yazar: Songokturk - 19-12-2022, 08:20

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.