Durup dururken laptobum çok ısınmaya başladı nedeni ne olabilir?
#1
image.png?width=1590&height=897pummel party oynarken bir anda bilgisayar kendini kapatıp yeniden başlattı sonrasında ise bilgisayar boştayken bile 85-90derecelerden aşağı düşmemeye başladı.Ne yaptıysam bir türlü olmuyor güç ayarlarıyla da oynadım ama armoury crateden değiştirince tekrar eski haline dönüyor öncesinde moda göre ayar çektiğim zaman sabit kalıyordu ayarlarım şimdi sabit de kalmıyor.(performanstayken turboya çekip geri performansa çektiğimde ayarlarım sabit kalıyordu yani)

https://prnt.sc/6rkEPn3xMqxn şunu görev yöneticisinden kapatınca garip bi şekilde düzeliyor tekrar başlatıyor kendini defaulta alıyor yine ve sorun kalmıyor ama her seferinde yapmam laazım bunu açtığımda böyle bi durumda
€20
Ara
Cevapla
 


Bu Konudaki Yorumlar
Durup dururken laptobum çok ısınmaya başladı nedeni ne olabilir? - Yazar: Aiakos - 03-02-2023, 17:41



Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.