08-02-2023, 23:06
Küçük bir ülke olduğun için herhangi bir ülkeyi etki alanına almadığını tahmin ediyorum. Bu yüzden de içki ihtiyacını yerel üretimden ve bulabilirsen dünyadaki diğer kaynaklardan karşılıyorsun. Büyük güçler içki tüketimlerini arttırdıklarında sen dışarıdan içki tedarik etmekte sorun yaşıyorsun. Örneğin Fransa kendi ihtiyaçlarını karşılamak için ihracatı durduruyor, kendi etki alanındaki ülkelerin içki üretimlerini de direkt kendisi emiyor ve sonucunda temin edebileceğin içki kalmıyor. İçki kalmayınca da senin gibi üretimi tüketiminin altında olan ülkelerde de problem oluşuyor. Tahıl üretimin yeterliyse içki fabrikalarını arttırabilirsin. Yeterli değilse yine içki fabrikası basabilirsin ama tahılı ithal etmek zorunda kalacağını da hesaba kat. Oyunu uzun zamandır oynamadığım için şu an yaşadığın içki tedarik krizi gibi tahıl tedarik krizleri de oluyor muydu hatırlamıyorum.
Cam tüketimin artmış olabilir. Üretim artmasına rağmen tüketime yetişemiyorsundur. Camın bir kısmını ithal ediyorsundur, dünyadaki içki tüketiminin artmasıyla birlikte içki üretimi de artmıştır. Sana ihraç edilen camları kendileri kullanmaya başlamıştır. Ekran görüntüsü atma imkanın varsa şarap, cam ve içki tedariğini ve fiyatlarını içeren görüntüler atarsan problem ne olduğundan emin olabiliriz.
Cam tüketimin artmış olabilir. Üretim artmasına rağmen tüketime yetişemiyorsundur. Camın bir kısmını ithal ediyorsundur, dünyadaki içki tüketiminin artmasıyla birlikte içki üretimi de artmıştır. Sana ihraç edilen camları kendileri kullanmaya başlamıştır. Ekran görüntüsü atma imkanın varsa şarap, cam ve içki tedariğini ve fiyatlarını içeren görüntüler atarsan problem ne olduğundan emin olabiliriz.