24-03-2023, 21:11
(16-03-2023, 08:32)SkyWolf :Peki bunun için ne yapılabilir?(15-03-2023, 22:21)DuncanFlex :(15-03-2023, 17:28)korkusalan :Yok başarım için cheat engine kullanırsın onda sorun yok. Mesela Türkçe yama açınca başarım alamıyorsun(nedense artık), o yüzden cheat engine kullanıyorum(15-03-2023, 08:25)SkyWolf :Modla başarımı normal yoldan alabilir misin? Sanmıyorum...(14-03-2023, 15:46)Legnica : @DuncanFlex dlc üretip az maliyetle iyi satış hedefleyen bir şirkette para kokusu aldırman bu güncelleme için yeterli olacaktır, paradox forum bunun için var zaten 50 kişiyi organize edip orta asya dlc si istiyoruz dersen ve satış olacağına adamları inandırabilirsen birkaç ay sonra gerekli şeyleri yaparlar
E yapalım o zaman kardeş
Arkadaşlar adamlara söyleyip paralı dlc yaptırtılacağına -benim şahsi görüşümdür- mod yapma konusunda bilgili ve tecrübeli arkadaşlar bu konuda bir mod yapsalar daha iyi olur.
(15-03-2023, 08:25)SkyWolf :Kardeşim moda ne gerek var, adam CK2'de de aynı şeyi yapmış muhtemelen CK4'te de aynı şeyi yapacak bu saçmalığın son bulması gerek(14-03-2023, 15:46)Legnica : @DuncanFlex dlc üretip az maliyetle iyi satış hedefleyen bir şirkette para kokusu aldırman bu güncelleme için yeterli olacaktır, paradox forum bunun için var zaten 50 kişiyi organize edip orta asya dlc si istiyoruz dersen ve satış olacağına adamları inandırabilirsen birkaç ay sonra gerekli şeyleri yaparlar
E yapalım o zaman kardeş
Arkadaşlar adamlara söyleyip paralı dlc yaptırtılacağına -benim şahsi görüşümdür- mod yapma konusunda bilgili ve tecrübeli arkadaşlar bu konuda bir mod yapsalar daha iyi olur.
(14-03-2023, 08:20)Legnica : @DuncanFlex dlc üretip az maliyetle iyi satış hedefleyen bir şirkette para kokusu aldırman bu güncelleme için yeterli olacaktır, paradox forum bunun için var zaten 50 kişiyi organize edip orta asya dlc si istiyoruz dersen ve satış olacağına adamları inandırabilirsen birkaç ay sonra gerekli şeyleri yaparlar50 kişiyi organize edecek gücüm yok, dlc veya güncelleme ile bu işin çözülmesi gerek. Bu güç kimde var? Türkçe yama ekibi bunu yapabilir mi? Tanıyor musun birilerini?
Arkadaşlar anlatmak istediğim konu şuydu. Adamlara şikayette bulunup firmaya düzelttirirsek ve onlarda bu durumu bir dlc ile paralı hale getirirse bir de adamların yaptığı yanlışlığa paramı ödeyecez onu demeye çalıştım. Bu konuyu ücretsiz yama şeklinde düzelttire bilsek ne ala ama paralı dlc çıkartırlarsa neden para ödeyeyim adamlara zaten kendi hataları bu durum.